God jul!


Dags att ladda batterierna


Hej hej, vi har tränat på flitigt nu under veckorna som gått.
Men mindre flitigt har det då varit här på vår träningsblogg!
Idag kom jag till träningen och då hade vår gulliga tränare köpt fika som vi gnagde på och spann ideér inför nästa års tema och allt där till.
Det var alltså vår lilla avslutning på detta träningsåret för nu går vi i ide i några dar och laddar upp batterierna inför nästa år!
Så om vi inte hörs innan
-Från oss alla till er alla, en riktigt god jul!

Mål, delmål och allt däremellan














Där fick ni en del av bilderna från igår när vi hade möte med vår mentala-tränings coach Alina. Då disskuterade vi våra mål, del mål, vägen dit och saker som skulle kunna sätta käppar i hjulet för oss på vägen dit. Synd bara att inte alla i laget kunde delta på denna mycket givande samling. Men istället så satte vi oss i klubbstugan idag, efter träningen då vi testade ny häst, och disskuterade alla dessa punkter tillsammans i hela laget. Mycket bra att verkligen ha en planering med allt som en säsong ska innehålla, inte bara träningar och tävlingar utan allt däremellan och även hur vi ska arbeta oss igenom motgångar och annat så vi kan nå den toppen som vi allihopa vill nå tillsammans.

lite bilder från avslutningen

Hittade lite bilder på Dessans facebook och Maris blogg (länk till hennes blogg hittar ni här i högerspalten-->)

Våra duktiga servitriser och även fest fixare!


Mysigt!


Söndags träning och avslutning


Hej o hå vad duktiga vi är på att uppdattera! vår träning har rullat på riktigt ordentligt och vi har bl a. fått besök av en gymnast som ska hjälpa oss att nå vårat mål och en mental coatch som ska hjälpa oss med den mentala biten. För till framgång behöver man ju hela paketet (40% träning, 20% kost, 20% vila och 20% mentalt) tänk på det! Idag tränade vi i ridhuset (jisses va kallt) på 4 hästar, Robban, Chico, Arne och Vazze. Så fick vi lattja lite på dom och komma på ännu mera kür ;) efteråt hade vi avslutning för lag 3,4 och 5 då några föräldrar gjort om klubbstugan till en jätte mysig resturang och bjöd oss på både mingel, förätt, huvudrätt och efterätt och massa skoj lekar! Jag ska försöka få tag i bilder som jag kan lägga upp så snabbt som möjligt! tills dess får ni ha det så bra allihopa!

RSS 2.0